Easiest Way to Prepare Appetizing Moqueca De Peixe E Camarão
Moqueca De Peixe E Camarão. Na panela de pressão, aqueça o azeite e frite a cebola. Junte o tomate, o pimentão e a cenoura. Adicione o azeite-de-dendê e a pimenta.
Com propriedades antioxidantes e anti-inflamatórias, ele é o temperinho principal dessa moqueca que vai encantar a todos os seus amigos e familiares. Quando o alho estiver ficando também transparente arrume as postas de peixes lado a lado na panela. Recubra o peixe com a cebola, depois coloque o tomate e por ultimo o pimentão. You can cook Moqueca De Peixe E Camarão using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Moqueca De Peixe E Camarão
- You need 1 of medium red bell pepper, diced.
- It's 1 of medium yellow bell pepper, diced.
- You need 1 lb of Shrimp, peeled and deveined.
- It's 1 of onion, diced.
- You need 4 clove of garlic, minced.
- Prepare 2 tbsp of Coconut oil.
- It's 1/2 lb of Fresh cod, cut into large pieces.
- It's 1 of jalapeño, diced or red chili(remove seeds if you don't like it too spicy).
- You need 1 can of coconut milk.
- It's 2 1/3 cup of fish stock (or vegetable stock).
- You need 2 tsp of paprika.
- Prepare pinch of cayenne pepper.
- Prepare bunch of cilantro.
- You need 1 of Green onion, chopped.
- It's 1 of lime zest,and cut into wedges.
- Prepare 2 of medium tomatoes, skinned and diced.
- It's of salt and pepper.
- Prepare 1/2 cup of water.
Coloque o camarão arrumado por toda a panela. Tempere o peixe com sal, alho, coentro e o sumo de limão na própria panela em que vai cozinhar. Coloque cebola, tomate e pimentão picados na mesma panela e jogue muito coentro em cima. Cozinhe tudo no fogo bem alto e adicione três colheres de sopa de azeite de dendê.
Moqueca De Peixe E Camarão instructions
- In a large pot, heat coconut oil and add the onions and garlic. Cook until onions are translucent..
- Add the peppers, tomato, paprika and cayenne. Stir to combine. Add your salt and pepper to taste..
- Add the coconut milk and the fish stock,water and stir. Bring to low boil, then add your chunks of fish and shrimp..
- Let everything come to a slow boil, then turn heat down to low and let cook for 30 min or until fish is cooked through..
- Garnish with lime, cilantro and green onions..
- Serve with rice on the side (incorporating as you eat) or serve the stew on top of the rice. Enjoy 😆😆😆.
Depois acrescente metade de uma garrafa grande do leite de coco. Lave bem o peixe e os camarões e deixe escorrer para perder o excesso de água. Tempere as postas de peixe e os camarões com sal, suco de limão, pimenta vermelha e coentro. Pique uma das cebolas em pedaços pequenos; a outra, corte em rodelas. Receita de moqueca de camarão e peixe receita deliciosa e bem fácil de fazer, experimentem Receita d Preparação.
Post a Comment for "Easiest Way to Prepare Appetizing Moqueca De Peixe E Camarão"