Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Easiest Way to Prepare Appetizing Moqueca De Peixe E Camarão

Moqueca De Peixe E Camarão. Na panela de pressão, aqueça o azeite e frite a cebola. Junte o tomate, o pimentão e a cenoura. Adicione o azeite-de-dendê e a pimenta.

Moqueca De Peixe E Camarão Com propriedades antioxidantes e anti-inflamatórias, ele é o temperinho principal dessa moqueca que vai encantar a todos os seus amigos e familiares. Quando o alho estiver ficando também transparente arrume as postas de peixes lado a lado na panela. Recubra o peixe com a cebola, depois coloque o tomate e por ultimo o pimentão. You can cook Moqueca De Peixe E Camarão using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Moqueca De Peixe E Camarão

  1. You need 1 of medium red bell pepper, diced.
  2. It's 1 of medium yellow bell pepper, diced.
  3. You need 1 lb of Shrimp, peeled and deveined.
  4. It's 1 of onion, diced.
  5. You need 4 clove of garlic, minced.
  6. Prepare 2 tbsp of Coconut oil.
  7. It's 1/2 lb of Fresh cod, cut into large pieces.
  8. It's 1 of jalapeño, diced or red chili(remove seeds if you don't like it too spicy).
  9. You need 1 can of coconut milk.
  10. It's 2 1/3 cup of fish stock (or vegetable stock).
  11. You need 2 tsp of paprika.
  12. Prepare pinch of cayenne pepper.
  13. Prepare bunch of cilantro.
  14. You need 1 of Green onion, chopped.
  15. It's 1 of lime zest,and cut into wedges.
  16. Prepare 2 of medium tomatoes, skinned and diced.
  17. It's of salt and pepper.
  18. Prepare 1/2 cup of water.

Coloque o camarão arrumado por toda a panela. Tempere o peixe com sal, alho, coentro e o sumo de limão na própria panela em que vai cozinhar. Coloque cebola, tomate e pimentão picados na mesma panela e jogue muito coentro em cima. Cozinhe tudo no fogo bem alto e adicione três colheres de sopa de azeite de dendê.

Moqueca De Peixe E Camarão instructions

  1. In a large pot, heat coconut oil and add the onions and garlic. Cook until onions are translucent..
  2. Add the peppers, tomato, paprika and cayenne. Stir to combine. Add your salt and pepper to taste..
  3. Add the coconut milk and the fish stock,water and stir. Bring to low boil, then add your chunks of fish and shrimp..
  4. Let everything come to a slow boil, then turn heat down to low and let cook for 30 min or until fish is cooked through..
  5. Garnish with lime, cilantro and green onions..
  6. Serve with rice on the side (incorporating as you eat) or serve the stew on top of the rice. Enjoy 😆😆😆.

Depois acrescente metade de uma garrafa grande do leite de coco. Lave bem o peixe e os camarões e deixe escorrer para perder o excesso de água. Tempere as postas de peixe e os camarões com sal, suco de limão, pimenta vermelha e coentro. Pique uma das cebolas em pedaços pequenos; a outra, corte em rodelas. Receita de moqueca de camarão e peixe receita deliciosa e bem fácil de fazer, experimentem Receita d Preparação.

Post a Comment for "Easiest Way to Prepare Appetizing Moqueca De Peixe E Camarão"